Regnbuefamilier i EU – Hvad nu?

I dette webinar debatteres Regnbuefamilier i EU.

Ligestillingsministeren får kamp til stregen, når hun møder ungdomspolitikeren og talspersonen for DARE (Dare to Care). Her debattere de LGBT+rettigheder i EU og hvordan fremtiden Europa bliver et bedre sted at være for regnbuefamilier.

Rapporten “LGBT+ Rettigheder i EU”

Webinarerne tager udgangspunkt i EU-rapporten med titlen: Conference on the Future of Europe. Der er så den endelige rapport omkring Fremtidens Europa, der omhandler alle slags problematikker – og ikke kun omkring LGBT+.

Baggrunden for disse webinarer er, at Mediehuset København i november og december 2021, afholdt 3 webinarer om Fremtidens Europa og LGBT+, der resulterede i den omfangsrige rapport “LGBT+ Rettigheder i EU”, som blev givet videre til danske politikere, som bragte den med til EU’s konference.

I webinaret debatteres det, hvad der er kommet ud af anstrengelserne. Endvidere blev der stillet mange spørgsmål fra seerne/deltagerne til panelet i studiet. 

Generelle spørgsmål til panelet:

  • Hvordan er forholdende for regnbuefamilier i EU?
  • Hvor er accepten af regnbuefamilier mindst?
  • Hvad betyder religion og synet på en regnbuefamilie?
  • Skal Danmark gå forrest når det gælder tilladelse af surrogatmødre?
  • Hvordan er retssikkerheden for regnbuefamilier i EU?

 

Medvirkende: Trine Bramsen, Ligestillingsminister for Socialdemokratiet. Casper Øhlers, Det Konservative Folkeparti. Mikkel Raahede, Formand for DARE Danmark.

Moderator: Allan Føns