Beskrivelse:

Selv om de færreste herhjemme efterhånden vil have Danmark meldt ud af EU, så kniber det meget med interessen for det europæiske projekt. Hvorfor gider vi danskere ikke snakke EU når nu vi trods alt gerne vil være med i Fællesskabet? Se med i EuropaMagasinet.

Medvirkende: Lykke Friis (V), MF, EU-ordfører, Jacob Kwon, Souschef DR Nyheder og 21 Søndag, Niels Krause-Kjær, radiovært og kommentator, Søren Winther Lundby, administrerende leder, Nyt Europa, Morten Messerschmidt (DF), MEP og Dan Jørgensen (S) MEP
Vært: Rasmus Nielsen, Chefredaktør, Altinget.dk
Produktions År: 2012
Produceret af: Mediehuset København

5 Resultater

Medvirkende

Default Image
Lykke Friis (2012) - EuropaMagasinet

Lykke Friis

Lykke Friis blev klima- og energiminister for Venstre i 2009 og havde også ansvaret for ligestilling i de sidste to år af sin ministerperiode. Efter sin tid som minister blev hun udenrigskorrespondent i Berlin for Berlingske Tidende. Hendes politiske engagement og analytiske evner har været værdsat både nationalt og internationalt. Lykke Friis har markeret sig som politiker, en engageret akademiker og en erfaren kommentator. Hendes bidrag til dansk politik og samfundet har været betydningsfulde, og hun fortsætter med at påvirke debatten om europæiske anliggender og klimaforandringer.
Default Image
Default Image
Default Image
1 Resultat

Producent