Live web-tv bideo.dk

Oversigt over web-tv i LIVE! fra events om Europa og EU.

 

flygtningeskibet-i-nyhavn-7749

Da Bådflygtninge nåede frem til Københavns Havn
Live WEB-TV på Altinget.dk  – Fredag 16.december kl. 11.00 – 13.30

Hvert år omkommer et ukendt antal mennesker når de prøver at krydse Middelhavet i små både for at nå frem til EU’s forjættede land. I dag overlader vi problemerne og ansvaret for de mange klima – og fattigdomsflygtninge til EU’s sydlige medlemslande.

Sendes Live! den 16. december 2011 her på Bideo og Altinget.dk

   
EU-høring i Europa-Huset (2)
Altinget.dk inviterer til høring om EU’s rolle i det globale samfund. Hvordan fører vi den bedste udviklingspolitik, hvordan kan EU sikrer fred, stabilitet og demokrati i omverdenen og hvorledes kan EU holde sig konkurrencedygtig i en globaliseret verden med mange nye størke spillere? Danmark får snart formandskabet for EU og vi har derfor et stort medansvar for arbejdet med disse spørgsmål. Mød blandt andre udviklingsminister Christian Friis Bach.
 
 
   

EU-høring i Europa-Huset (1)

Netavisen Altinget.dk afholder to tv-høringer i samarbejde med Mediehuset København om Europas fremtid. Det sker med støtte fra Europa-nævnet for oplysning om EU. Den første høring handler om, hvordan EU skal bruge sine midler resten af dette årti frem mod 2020.

Blev sendt Live! den 5. december kl. 17.00.

   

Europa-Messe 2011

Hvert år afholdes en messe om Europa for alle større modtagere af midler fra Nævnet for fremme af oplysning og debat om EU,hvilket giver en spændende og alsidig forsamling af organisationer og foreninger, der beskæftiger sig med Europa. Messen er etableret for, at du kan stifte bekendtskab med alle disse aktører og lære mere om Europa.

Se udsendelsen fra den 28. november.

 

Produktion og projektledelse:
 
Projektet er støttet af
____