cover billede

Artikel

Klog på klima

EU’s samlede udledninger skal reduceres med 40 procent fra 1990 til 2030 Frem mod 2030 skal Danmark reducere udledninger af drivhusgasser med 70 pct., og senest i 2050 skal Danmark være klimaneutralt. KLOG PÅ KLIMA er en videoserie, hvor værten Allan Føns inviterer et Folketingsmedlem, et medlem af Europa-Parlamentet og en ekspert til debat om, hvordan EU´s klimapolitik kan have indflydelse på forholdene Danmark.

EU’s kvoteordning

Torsten Hasforth – seniorøkonom i Dansk Energi er i studiet for at få klarhed over, hvordan EU’s kvoteordninger kan have indflydelse på Danmarks klimapolitik. MF Peter Seier Christensen (D) og MEP Christel Schaldemose (A) , deltager i debatten

Transportsektoren.

MF Henning Hyllested (Ø) og MEP  Marianne Vind (A) er i studiet i en debat med  Jesper Højte Stenbæk, Fagchef for transport og infrastruktur, Handel i Dansk Erhverv

Landbruget.

Niels Peter Nørring, Klimadirektør, Landbrug og Fødevare er gæst i studiet sammen med MF Rasmus Nordqvist (F) og MEP Linea Søgaard-Lidell (V)

Vedvarende energi.

Kristine van het Erve Grunnet fra Dansk Energi er i studiet for at finde ud af hvordan EU’s klimapolitik har indflydelse på Danmarks brug og udvikling af vedvarende energi.

MF Morten Messerschmidt (O) MEP Niels Fuglsang (A) deltager i debatten

 

Om artiklen

KLOG PÅ KLIMA er en videoserie, hvor værten Allan Føns inviterer et Folketingsmedlem, et medlem af Europa-Parlamentet og en ekspert til debat om, hvordan EU´s klimapolitik kan have indflydelse på forholdene Danmark.

Skrevet af:

Mediehuset.dk